Transport

Lokal transport

Tog

Der er en undergrundsbaneforbindelse (MBTA Blue Line), der forbinder Boston til metrostationens Lufthavn, fra denne station er der pendulbusser til terminalerne.

Bil, bus og båd

Boston Logan Lufthavn ligger 6 kilometer nordøst for Boston. Fra vest og syd tager du Turnpike East, der fører direkte til lufthavnen gennem Ted Williams tunnel. Fra den nordlige del af byen er der to muligheder: Gennem I-93 gennem Callahan tunnel eller gennem I-95. Følg skiltene til 1A Syd Logan International Lufthavn.

En hurtig busforbindelse (Silver Line SL1) forbinder lufthavnen med South Station i Boston. Der kan du skifte til metroen eller tage Greyhound og Peter Pan busser til det sydlige Massachusetts og Rhode Island.

Desuden er der pendulbusser til Logan Dock, hvor en færge vil tage dig til Boston Waterfront, MBTA Harbor Express (tlf.: +1(0) 617-222-3200).

Biludlejning - Boston Logan International Lufthavn

Der er syv biludlejningsselskaber med kontorer i lufthavnen: Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. Du kan også bestille en bil i forvejen på EasyTerra, som giver en sammenligning af flere udbydere.

Taxa

Der holder taxaer på alle terminaler. Op til en afstand af 12 miles anvender taxaer et taxameter, efter dette gælder en fast pris på USD 2.60 per mile, der er også en tillæg på USD 2.25. Vejafgiften på havnetunnelen er USD 5.25. En taxa til centrummet af Boston koster mellem USD 20.00 og USD 45.00.

Lufthavnsparkering

På den travleste terminal (B) er der en parkeringsplads med en timepris på USD 3.00 eller en dagspris på USD 24.00, disse priser gælder også for den Centrale Parkeringsplads og parkeringspladsen i terminal D. Langtidsparkering (Economy Parking) koster USD 18.00 om dagen eller USD 108.00 om ugen. Hvert tyve minutter er der en pendulbus til terminalerne.

Lufthavnens hjemmeside indeholder sidste øjebliks information om tilgængelige parkeringsfaciliteter. For mere information om parkering (tlf.: +1(0) 617-561-1673).