Boston lufthavn: Boston Logan International Lufthavn (BOS)

Boston Logan International Lufthavn

Det fulde navn af Bostons lufthavn er General Edward Lawrence Logan International Lufthavn, og den ekspederer over 27 millioner passagerer hvert år, hvilket gør den til en af de 20 travleste lufthavne i USA. Boston Logan har seks baner og fem terminaler: A og B (opdelt i Nord og Syd), C og D for internationale flyvninger (indtil 2008 var denne terminal E).

Adresse

Boston Logan International Airport
One Harborside Drive
Massport
East Boston
Massachusetts 02128
USA

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: BOS
ICAO lufthavnskode: KBOS

Transport

Lokal transport

Tog

Der er en undergrundsbaneforbindelse (MBTA Blue Line), der forbinder Boston til metrostationens Lufthavn, fra denne station er der pendulbusser til terminalerne.

Bil, bus og båd

Boston Logan Lufthavn ligger 6 kilometer nordøst for Boston. Fra vest og syd tager du Turnpike East, der fører direkte til lufthavnen gennem Ted Williams tunnel. Fra den nordlige del af byen er der to muligheder: Gennem I-93 gennem Callahan tunnel eller gennem I-95. Følg skiltene til 1A Syd Logan International Lufthavn.

En hurtig busforbindelse (Silver Line SL1) forbinder lufthavnen med South Station i Boston. Der kan du skifte til metroen eller tage Greyhound og Peter Pan busser til det sydlige Massachusetts og Rhode Island.

Desuden er der pendulbusser til Logan Dock, hvor en færge vil tage dig til Boston Waterfront, MBTA Harbor Express (tlf.: +1(0) 617-222-3200).

Biludlejning - Boston Logan International Lufthavn

Der er syv biludlejningsselskaber med kontorer i lufthavnen: Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. Du kan også bestille en bil i forvejen på EasyTerra, som giver en sammenligning af flere udbydere.

Taxa

Der holder taxaer på alle terminaler. Op til en afstand af 12 miles anvender taxaer et taxameter, efter dette gælder en fast pris på USD 2.60 per mile, der er også en tillæg på USD 2.25. Vejafgiften på havnetunnelen er USD 5.25. En taxa til centrummet af Boston koster mellem USD 20.00 og USD 45.00.

Lufthavnsparkering

På den travleste terminal (B) er der en parkeringsplads med en timepris på USD 3.00 eller en dagspris på USD 24.00, disse priser gælder også for den Centrale Parkeringsplads og parkeringspladsen i terminal D. Langtidsparkering (Economy Parking) koster USD 18.00 om dagen eller USD 108.00 om ugen. Hvert tyve minutter er der en pendulbus til terminalerne.

Lufthavnens hjemmeside indeholder sidste øjebliks information om tilgængelige parkeringsfaciliteter. For mere information om parkering (tlf.: +1(0) 617-561-1673).

Services

Servicer

Hoteller

De nærmeste hoteller er: Harborside Hyatt Hotel (tlf.: +1(0)617 568 1234), Embassy Suites Hotel (tlf.: +1(0)617 567 5000), Hilton Boston Logan Airport Hotel (tlf.: +1(0)617 568 6700) og Holiday Inn Logan Airport (tlf.: +1(0) 617-5695250).
I Terminaler C og D er der reservationsskranker. For mere information og for at reservere online, besøg Booking.com. De tilbyder en bred vifte af hoteller til meget rimelige internet priser.

Butikker og restauranter

Boston Logan Lufthavn har en lang række restauranter, snackbarer, cafeer og butikker i alle terminaler. Toldfri butikker er kun placeret i Terminaler B, C og D.

Bagage

Af sikkerhedsmæssige grunde er der ingen bagagebokse i Boston Logan Lufthavn. For tabte og fundet genstande bedes du kontakte Massachusetts Stat Politi i Terminal D (tlf.: +1(0)617 561 1714).

Information

I Terminaler B, C og D er der hjælpeskranker, der giver information om lufthavnen, flyvetider og transport til og fra lufthavnen. På International Terminal D, nær udgangen til taxaholdeplads, er der en Rejsende Hjælp Kiosk.

Forretning

Terminal C huser en serviceskranke, der tilbyder fax, telefon og udlejningsfaciliteter for mobiltelefon. Lufthavnens hoteller Harborside Hyatt, Embassy Suites og Hilton tilbyder gode møde- og konferencefaciliteter (se telefonnumre under Hoteller). Hilton er direkte tilsluttet til lufthavnen bygning gennem en overdækket høj bro. ECC er placeret på den anden side af havnen, og tilbyder små og store møde- og receptionslokaler med plads for op til 200 mennesker. For yderligere information (tlf.: +1(0)617 530 9460).

Faciliteter for handicappede

Boston Logan Lufthavn tilbyder fremragende faciliteter for handicappede. Der er parkeringspladser til handicappede, kørestolsramper og tilpasset elevatorer, toiletter og telefoner. For assistance, kontakt lufthavnens kontor i Massachusetts Stat Politi i Terminal D. For yderligere information om parkeringspladser, så ring til Massport Parkeringskontoret (tlf.: +1(0)617 561 1673).

Andre servicer

Der er banker, vekselkontorer og hæveautomater i alle terminaler. Desuden er der adgang til trådløst internet overalt. I Terminaler A og C er der legepladser for børn (Kidports). Mellem Terminaler B og C er der et bederum i stueetagen, “Our Lady of the Airways”. Du kan kontakte Førstehjælp gennem informationsskrankerne eller gennem (tlf.: +1(0)617 561 1800).

Kontakt

Kontakt

Adresse

Boston Logan International Lufthavn
One Harborside Drive
Massport
East Boston
Massachusetts 02128
USA

Telefon, fax, e-mail

Telephone: +1(0)617 561 1800
Fax: +1(0)617 561 1889
E-mail: Gennem kontaktformularen

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: BOS
ICAO lufthavnskode: KBOS

Hjemmesider