Services

Servicer

Hoteller

I Dallas/Fort Worth Lufthavn er der hoteller, begge er fra Hyatt kæden: Grand Hyatt DFW (i terminal D, tlf.: +1 972 973 1234), Hyatt Regency DFW (i terminal C, tlf.: +1 972 453 1234). Andre hoteller i nærheden af lufthavnen inkluderer Dallas/Fort Worth Airport Marriott (tlf.: +1 972 929 8800), Holiday Inn Express & Suites (tlf.: +1 972 929 4499), La Quinta DFW Airport North Irving Hotel (tlf.: +1 972 915 4022) og Sheraton Grand Hotel Dallas/Ft Worth Airport (tlf.: +1 972 929 8400). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

Dallas/Fort Worth Lufthavn tilbyder et stort udvalg af spise- og drikkefaciliteter, der spænder fra luksus restauranter til fastfood, fra kaffebutikker til isbarer og fra grill restauranter til cocktail lounges. Antallet af butikker er også overvældende, og du kan sagtens bruge flere timer her. 

Bagage

Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke opbevare din bagage på For DFW Lufthavn. Der er skranker til tabte og fundne genstande i alle terminaler. Det centrale nummer for at forhøre dig om forsvundne genstande er +1 972 574 4420.

Information

For forespørgsler om DFW Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer, kan du henvende dig til informationsskrankerne (Travelers Aid) i terminal B og D. Du kan også stille dine spørgsmål til de såkaldte Lufthavns Ambassadører. I nærheden af bagageudleveringsområdet er der touch skærme, hvor du ikke kun søger efter information om selve lufthavnen, men også om transportfaciliteter. 

Forretning 

Businessfaciliteter i DFW Lufthavn er fremragende. Der er businesscentre i terminalerne A, B, C og E, der har åbnet 24 timer i døgnet, og også Skylink stationer. Du har internetadgang (høj hastighed), både via computere og trådløst forbindelse. Der er adskillige (halvt) private arbejdssteder, og du kan naturligvis faxe, fotokopiere og foretage direkte internationale opkald. Der er et Smathers Businesscenter (tlf.: +1 972 615 6855) på Hyatt Regency i Terminal C. Hertil kommer, at hotellet udlejer møderum, konferencelokaler og udstillingssted.

Faciliteter for handicappede 

Dallas/Fort Worth Lufthavn har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter og også lavtsiddende telefoner. Desuden er parkeringspladser tæt på alle terminaler blevet reserveret til handicappede rejsende. Pendulbusserne mellem terminalerne og til parkeringspladser er tilgængelige for kørestolsbrugere.

Andre servicer

Du kan finde banker, vekselkontorer og hæveautomater spredt rundt om i terminalerne. Der er også forskellige Førstehjælpsstationer, som er tilgængelige gennem et telefonnummer: +1 972 973 3210 (eller gennem det amerikanske alarmnummer 911). Andre faciliteter: legepladser, stillerum, brusere, udlejning af mobiltelefoner, gratis trådløst internet (Wi-Fi), skønheds- og massageklinikker, frisører, biografer og puslerum. Og dette er kun en del af faciliteterne i Dallas/Fort Worth Lufthavn.