Transport

Lokal transport

Tog

DFW Lufthavn er ikke direkte forbundet med en togstation, men på lufthavnens sydside ligger der CenterPort/DFW Lufthavnsstationen. Pendlertog kører til centrum af både Dallas og Fort Worth. Du skal tage en pendulbus til langtidsparkeringspladsen for at komme til stationen.  

I 2014 vil en metrostation mellem terminal A og B blive åbnet. Derefter vil den Orange Metrolinje stå for forbindelsen med Dallas og Las Colinas.

Bil og bus

Dallas/Fort Worth Lufthavn ligger 24 kilometer nordvest for Dallas centrum og 29 kilometer nordøst for Fort Worth. Der er forskellige måder at komme til og fra lufthavnen: Motorvejene 114, 121 og 635 på lufthavnens nordside; Motorvejene 183 og 360 på lufthavnens sydside. Fra Dallas centrum kører du i din udlejningsbil gennem Interstate 35 East mod nord og derefter gennem Motorvej 183 til International Parkway, der løber på tværs af DFW Lufthavn.

Dallas Area Rapid Transit står for express buskørsel til Dallas og Irving. Airporter busser (tlf.: +1 817 267 5150) kører også til forskellige destinationer, herunder store hoteller i Fort Worth.

Biludlejning Dallas/Fort Worth Lufthavn

Ti biludlejningsfirmaer er til stede i Dallas/Fort Worth Lufthavn, men ikke alle selskaber er til stede i hver terminal. Du kan udleje en bil med Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, E Z Rent, Hertz, National og Thrifty. Udlejningsbilerne er parkeret tæt på DFW Lufthavns sydlige indgang. En pendulbus kører til og fra parkeringspladsen hvert femte minut. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Uden for Ankomsthallen holder der taxaer, som har et taxameter. Der er dog også taxaer, der opkræver en fast pris (40 dollars til hvert bestemmelsessted inden for Dallas-businessdistriktet; 43 dollars til businessdistriktet i Fort Worth). Spørg din taxachauffør inden du stiger ind i taxaen. 

Lufthavnsparkering 

Tæt på alle terminaler er der parkeringshuse og parkeringspladser til korttidsparkering. Langtidsparkeringspladserne ligger længere ude, men pendulbusser kører mellem terminalerne og disse parkeringspladser. Mere information om parkering i DFW Lufthavn gennem +1 972 574 7275.