Transport

Lokal transport

Tog

Der er ikke en reel togforbindelse, men der er en gratis bus (linje G) til metrostationen Aviation, denne station er på den grønne linje i Los Angeles Metro.

Bil og bus

Lufthavnen ligger langs Pacific Kystmotorvejen (Motorvej 1) og Motorvej 42, ved skæringspunktet for Motorveje 405 og 105. Vær opmærksom på: Motorvej 1 kaldes Lincoln Boulevard nord for lufthavnen og Sepulveda Boulevard syd for lufthavnen. Fra Los Angeles følger du Motorvej 405 Syd og derefter afkørslen til Motorvej 42 eller Motorvej 105 Vest. Ruten til lufthavnen er tydeligt angivet. I myldretiden er vejene omkring lufthavnen overfyldt.

Pendulbussen LAX FlyAway opretholder en forbindelse to gange i timen mellem Union Station i centrummet af Los Angeles og de forskellige terminaler i lufthavnen. Metropolitan Express kører også til Union Station. Til Disneyland vælger du lufthavnsbussen, der kører til Anaheim og Buena Park. Fra parkeringsplads C kører busser fra den almindelige offentlige transport til flere destinationer i og omkring Los Angeles.

Biludlejning - Los Angeles International Lufthavn

Mere end 40 biludlejningsselskaber på LA Lufthavn, men deres kontorer er ikke etableret i terminalen. Du kan ringe til disse selskaber gennem et særligt telefonnummer ved bagagebåndene i alle Ankomsthaller. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen fra alle terminaler. De har taxameter, men for et par populære destinationer er der faste priser.

Lufthavnsparkering

Der er parkeringspladser i kort afstand fra alle terminaler, der har plads for mere end 8000 biler. To områder er en smule længere væk (Lot B og Lot C), disse har lavere priser, og i de første to timer kan du parkere gratis. Der er en pendulbus til og fra disse områder (henholdsvis Pendulbus B og Pendulbus C).