Services

Servicer

Hoteller

Hilton Seattle Airport & Conference Center (tlf.: +1(0)206 244 4800) og Rodeway Inn SeaTac (tlf.: +1(0)206 246 9300) ligger i nærheden af lufthavnen. For flere hoteller og onlinereservationer, besøg venligst Booking.com. Denne hjemmeside tilbyder en bred vifte af hoteller til konkurrencedygtige (internet) priser.

Butikker og restauranter

Efter sikkerhedskontrollen i centralterminalen er der mange butikker, restauranter og (snack) barer. Der er en bred vifte af take-away mad, som du får lov til at tage med på flyet. Fra sushi til hamburgere.

Bagage

Der er ingen bagageskabe til rådighed. På Ken's bagagekontor (på karruseller 12 og 13) kan du aflevere din bagage. For tabte og fundne genstande, henvend dig venligst til rum 6016 på centralhalen (Mezzanin niveau), eller udfyld en online formular. Du kan også forhøre dig hos dit flyselskab om bortkommen bagage.

Seattle Lufthavn har særlige Send-It-Home kiosker før hvert sikkerhedscheck. Hvis du ved et uheld medbringer en forbudt vare i din håndbagage, kan du sende det hjem fra en af disse send selv kiosker. Fra Kens bagagekontor kan du pakke og sende disse poster.

Information

Alle terminaler har serviceskranker, der har information om lufthavnen og tidsplaner. På Sea-Tac er der mange frivillige, der kan hjælpe dig. Du kan genkende dem fra deres blå jakker eller deres lilla og røde tøj.

Forretning

Sea-Tac Lufthavn Konference Center (tlf.: +1(0)206 439 6602) ligger i gåafstand fra terminalen. Det tilbyder en omfattende service: Kontor og mødelokaler og catering. Læs venligst denne brochure for mere information.

Regus Business Centers Express ligger i hal C. Her vil du finde individuelle arbejdspladser med alle slags businessfaciliteter. I dette businesscenter er der også mulighed for at oplade bærbare computere og mobiltelefoner. Bærbare lane (Nordlige Satellit) tilbyder lignende faciliteter.

Adgang for handicappede

Sea-Tac har toiletter for personer med nedsat mobilitet og (TDD) telefoner til hørehæmmede. Der er specielle reserverede parkeringspladser for handicappede på parkeringshusets fjerde og femte etage. Desuden har lufthavnen kørestolsramper og tilpasset elevatorer og toiletter. Når du har brug for ekstra assistance i lufthavnen, bedes du kontakte dit flyselskab i forvejen, og ringe til Huntleigh (tlf.: +1(0)206 433 5287).

Andre servicer

Alle terminaler har banker, vekselkontorer og pengeautomater. I hele lufthavnen er der gratis Wifi og mobiltelefon og mp3-ladestationer. Bærbare lane (Nordlige Satellit) er et center, hvor du kan oprette forbindelse til internettet, fax, lave fotokopier eller telefonopkald. Der er også internettelefoner, som giver dig mulighed for at tjekke din e-mail eller finde oplysninger på nettet. Hele lufthavnen er indrettet med moderne kunst.