Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Alice Springs Lufthavn. De nærmeste hoteller er Bed & Breakfast Pathdorf (tlf.: +61(0)8 8952 0525), og Alice Springs Airport Motel (tlf.: +61(0)8 8952 6611) i den sydlige del af byen. For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

Faciliteterne til at spise og shoppe er begrænsede: en restaurant, en café, en souvenirbutik, en guldsmedebutik og en boghandel. 

Bagage

Der er ingen separat skranke for mistet og fundne genstande: medarbejderne fra informationsskranken kan hjælpe dig. Du kan forhøre dig om tabte genstande gennem telefonnummeret (+61(0)8 8951 1211).

Information

Lige ved siden af biludlejningsskrankerne finder du en generel informationsskranke for henvendelser om lufthavnen og flytider. 

Forretning 

Der er to lounges i terminalen, men Alice Springs Lufthavn tilbyder ikke nogen yderligere faciliteter til forretningsrejsende. Der er et stort konferencecenter i Alice Springs.

Faciliteter for handicappede 

Alice Springs Lufthavn har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er tilpasset toiletter og telefoner. I informationsskranken kan du bede om en kørestol og hjælp til at stige ombord (der er ingen bevægelige passagerbroer i Alice Springs Lufthavn).

Andre servicer

Du kan veksle penge i Australian Way Gifts souvenirbutik. Der er også to pengeautomater: en lige før sikkerhedskontrollen og en lige efter. Rygning er ikke tilladt nogen stedet i lufthavnen, men der er en rygerzone uden for restauranten. Internetadgang er tilgængelig i nærheden af restauranten og i nærheden af informationsskranken.