Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen tog mellem lufthavnen og Alice Springs.

Bil og bus

Alice Springs Lufthavn ligger 15 kilometer syd for byen. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil gennem Stuart Highway.

Lufthavn Pendulbus fastholder forbindelserne mellem lufthavnen og forskellige hoteller i byen. Denne bus kører også til togstationen (for det berømte Ghan-tog til Darwin).

Biludlejning Alice Springs Lufthavn

Der er fem biludlejningsfirmaer til stede i Alice Springs Lufthavn: Avis, Budget, Europcar, Hertz og Thrifty. Du kan finde skrankerne for biludlejning i nærheden af bagageudleveringsområdet. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved at benytte servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Der er holder taxaer uden for terminalen. Du kan også bestille en taxa pr. telefon med Alice Springs Taxis (tlf.: +61(0)8 8952 1877).

Lufthavnsparkering 

Korttidsparkeringspladsen ligger direkte overfor terminalens indgang. Du betaler mindst 4.00 AUD for at parkere i en time. Langtidsparkering ligger øst for terminalen. Her betaler du 14.00 AUD for en dag, 41.00 AUD for fire dage og 75,00 AUD for otte dage. I højsæsonen kan denne parkeringsplads være fyldt op, og du vil så blive henvist til en parkeringsplads længere væk.