Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Gold Coast Lufthavn, men lufthavnen ligger direkte ved meget populære strande, hvor du vil finde et stort udvalg af indkvarteringsmuligheder. I nærheden af lufthavnen ligger, for eksempel, Kirra Surf Holiday Apartments‎ (tlf.: +61(0)7 5589 0300), Golden Riviera Beach Resort‎ (tlf.: +61(0)7 5525 9800), Coolangatta Sands Hotel‎ (tlf.: +61(0)7 5536 7472) og Tweed Ultima Apartments (tlf.: +61(0)7 5599 3500). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

Gold Coast Lufthavn er en lille lufthavn, men den tilbyder et rimeligt udvalg af restauranter, cafeer, (snack) barer og butikker. Butikkerne er primært rettet mod de vigtigste aktiviteter på strandene, dvs. en masse surfudstyr og tilbehør.

Bagage

Der er bokse lige uden for terminalen, i nærheden af korttidsparkeringspladsen. Der er ikke plads til store kufferter, og du kan kun opbevare din bagage maks. 24 timer. 

Information

I begge terminaler er der en informationsskranke til spørgsmål om flytider og lufthavnsservicer. Der er et Transport Informationsskranke uden for Ankomsthallen. 

Forretning 

I Gold Coast Lufthavn er der en lounge fra Jetstar Airlines. Loungen er kun tilgængeligt for Jetstar passagerer, og er primært rettet mod forældre, der ønsker at underholde deres børn mens de venter på et fly.

Gold Coast er en feriedestination og egentlig ikke rettet mod forretningsrejsende. Du kan dog udleje møderum og konferencelokaler i nærheden af lufthavnen, for eksempel i Tweed Ultima Apartments konferencecenteret (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Siden renoveringen af terminalen, tilbyder Gold Coast Lufthavn en god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset toiletter og også lavtsiddende telefoner. På korttidsparkeringspladsen er der også blevet reserveret parkeringspladser til handicappede rejsende.

Andre servicer

I begge terminaler er der hæveautomater og i den internationale terminal er der også vekselkontorer. Trådløst internet (Wi-Fi) er tilgængelig.