Transport

Lokal transport

Tog

Der er endnu ingen togforbindelse til Gold Coast Lufthavn, men der er planer om at udvide den såkaldte Gold Coast Line til lufthavnen. Den nærmeste station er Robina Station er tilgængelig med bus 761.

Bil og bus

Gold Coast Lufthavn ligger 20 kilometer syd for Surfers Paradise og nord for Tweed Heads. Lufthavnen ligger mellem Gold Coast Highway og Pacific Motorway og derfor let tilgængelig med udlejningsbil. 

Uden for Ankomsthallen er der en transport stand, hvor du kan købe billetter til busser til forskellige destinationer. Bus 702 kører gennem Gold Coast Highway til Surfers Paradise og Southport. Bus 761 servicerer forbindelsen mellem Tweed Heads og Robina og halvvejs stopper den ved Gold Coast Lufthavn. 

Biludlejning Gold Coast Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Seks udlejningsfirmaer er til stede i Gold Coast Lufthavn: Avis, Budget, Europcar, Hertz, RedSpot og Thrifty. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Uden for Ankomsthallen holder der taxaer fra selskabet Gold Coast Cabs. Du kan bestille en taxa på selskabets hjemmeside. En tur med taxa til Surfers Paradise koster omkring 40 australske dollars.

Lufthavnsparkering 

Lige foran Terminal 1 er der en korttidsparkeringsplads og lige omme bagved er der dækkede pladser til langtidsparkering. Foran Terminal 2 er der en mindre parkeringsplads til korttidsparkering. En anden langtidsparkeringsplads ligger lidt længere væk fra terminalerne. Mere information om de forskellige parkeringsmuligheder kan findes på hjemmesiden for Gold Coast Lufthavn.