Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Santa Cruz Lufthavn. Det nærmeste hotel er Hotel Camino Real‎ (tlf.: +591(0)3 342 3535). Andre hoteller kan findes i byens centrum, som f.eks. Los Tajibos Hotel og Convention Center‎ (tlf.: +591(0)3 342 1000), Hotel Cortez‎ (tlf.: 591(0)3 333 1234) og Gran Hotel Santa Cruz‎ (tlf.: +591(0)3 334 8811). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

Der er et rimeligt antal spise- og drikkefaciliteter i Santa Cruz Viru Viru Lufthavn, herunder en restaurant og nogle (snack) barer. Der er også en toldfri butik. De andre butikker sælger primært bolivianske souvenirs.

Bagage

Du kan finde bagagebokse på gangen mellem den centrale hal og Ankomsthallen for indenrigsfly. I nærheden af bagageudleveringsområdet kan du finde en skranke til tabte og fundne genstande.

Information

Der er informationsskranke i den centrale hal til forespørgsler om Santa Cruz Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer. Turistkontoret har en skranke i den internationale Ankomsthal og her kan du også booke et hotelværelse. 

Forretning

Santa Cruz Lufthavn har tre VIP-lounges. Du kan også leje den såkaldte Salón de los Espejos (Spejlrum) til møder eller udstillinger. Omfattende business faciliteter tilbydes af business hotellerne i Santa Cruz (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Santa Cruz Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter. 

Andre servicer

Du kan finde pengeinstitutter, vekselkontorer og pengeautomater i den centrale hal og i Ankomsthallen i den internationale terminal. Førstehjælpsstationen findes i Ankomsthallen i den internationale terminal.