Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Santa Cruz Lufthavn.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 14 kilometer nord for Santa Cruz. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: lufthavnen ligger langs motorvejen fra Santa Cruz til Montero. Frakørslen til Santa Cruz Lufthavn er tydeligt skiltet.

Minibusser forbinder lufthavnen med den centrale busstation i Santa Cruz.

Biludlejning Santa Cruz Viru Viru Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Tre udlejningsselskaber er til stede i Santa Cruz Viru Viru Lufthavn: Avis, Hertz og Localiza. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd med den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Officielt er der kun taxaer fra Radio Movil El Toucan og Radio Movil Vallegrande tilladt i Santa Cruz Lufthavn. Du vil dog også blive kontaktet af uofficielle taxachauffører. Vi må kraftigt fraråde at tage en chance med en uofficiel taxa. En tur med taxa til Santa Cruz centrum koster omkring 50 bolivianos.

Lufthavnsparkering 

Der er to parkeringspladser i Santa Cruz Lufthavn med plads til korttids- og langtidsparkering. Den største parkeringsplads ligger i nærheden af Terminal 3; en mindre én ligger i nærheden af terminalerne 1 og 2. Alle parkeringspladser ligger i gåafstand fra terminalerne. Udendørsparkeringspladsen er gratis; den overdækket parkeringsplads koster 20 bolivianos pr. dag.