Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Brasilia Lufthavn. De nærmeste hoteller er beliggende i de sydlige distrikter af den brasilianske hovedstad, for eksempel Hotel Pousada Brasil (tlf.: +55(0)61 3443 9000) og Hotel Pousada do Pescador (tlf.: +55(0)61 3323 8441). Du har flere valgmuligheder i byens centrum, for eksempel Hotel Mercure Brasília Lider (tlf.: +55(0)61 3426 4000) og Carlton Hotel (tlf.: +55(0)61 3224 8819). Golden Tulip Brasília Alvorada (tlf.: +55(0)61 3424-7018) er et populært hotelvalg blandt både forretningsrejsende og turister på grund af de fremragende faciliteter (herunder et konferencecenter). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

Brasilia Lufthavn har mange restauranter, cafeer, (snack) barer og butikker. De fleste restauranter holder lukket om natten, men to snackbarer har åbnet 24 timer i døgnet. Med mere end 140 butikker behøver du ikke at kede dig i Brasilia Lufthavn.

Bagage

Der er skabe til at opbevare din bagage. Der er et kontor for tabte og fundne genstande i nærheden af bagageudleverings-området. 

Information

Både i Ankomsthallerne og Afgangshallerne er der informationsskranke for henvendelser om lufthavnen, flytider og lufthavnsservicer. I Ankomsthallen er der også et turistinformationscenter (tlf.: +55(0)61 3364 9488), der tilbyder foldere, brochurer og kort. Du kan forhøre dig hos medarbejderne, og desuden kan du også bruge et touch screen.

Forretning 

Brasilia Lufthavn tilbyder ikke faciliteter for forretningsrejsende bortset fra en VIP-lounge. På posthuset kan du fotokopiere og faxe, men for mere omfattende businessfaciliteter, skal du henvende dig til et af forretningshoteller i Brasilias centrum, for eksempel Blue Tree Park (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede 

Brasilia Lufthavn har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer, toiletter og også lavtsiddende telefoner.

Andre servicer

Der er to banker, hvoraf Banco do Brasil fungerer også som et vekslekontor. Derudover er der seks pengeautomater, en førstehjælpsstation, et postkontor og nogle rejsebureauer.