Transport

Lokal transport

Tog

Metrolinje 1 forbinder lufthavnen med Brasilias centrum. Togene kører hvert 20. minut.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 11 kilometer syd for den brasilianske hovedstad. Brasilia Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil: motorvejene DF-002 og DF-003 går fra byen til DF-047, der fører til lufthavnen. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Fra Brasilia Lufthavn til byens centrum tager det 30 minutter med bybus 102. Mindre busser (linjer 30 og 11) kører til den centrale busstation. Fra busstationen kører langdistance busserne til forskellige destinationer i Brasilien. 

Biludlejning Brasilia Lufthavn

Otte biludlejningsfirmaer er til stede i Brasilia Lufthavn. Du kan udleje en bil fra de internationale virksomheder Avis, Budget og Hertz, eller fra de lokale leverandører Interlocadora, Localiza, Locar Alpha, Movida og Unidas ved skranken i Ankomsthallen. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Der er lange rækker af taxaer uden for Ankomsthallen. Sørg for, at taxachaufføren slår taxameteret til eller blive enige om en pris på forhånd. En tur fra Brasilia Lufthavn til byens centrum vil koste cirka 30 real og tager omkring 15 minutter.

Lufthavnsparkering 

Der er en stor parkeringsplads uden for terminalen, der kan rumme mere end tusind biler. Du betaler 5 real for den første time, 3 real for den anden time og derefter 1 real i timen. Prisen for en dag er summen af disse beløb: 31 real.