Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Rio de Janeiro Santos Dumont Lufthavn, men der er en masse hoteller i nærheden. Et af de nærmeste hoteller er Ibis Hotel (tlf.: +55(0)21 3506 4500). Andre hoteller i nærheden af lufthavnen omfatter Novotel (tlf.: +55(0)21 3506 8500), Windsor Asturias (tlf.: +55(0)21 2195 1500) og Aeroporto Othon Hotel (tlf.: +55(0)21 3575 7200). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

I Santos Dumont Lufthavn er der et begrænset antal restauranter, caféer, (snack) barer og butikker. 

Bagage

Der er ingen bagagebokse i lufthavnen. Du kan forhøre dig om forsvundne genstande i informationsskranken.

Information

I den centrale hal er der en informationsskranke til forespørgsler om Santos Dumont Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer.

Forretning

Lufthavnen tilbyder ikke business faciliteter. Dette kan ændre sig, når udvidelserne til Verdensmesterskabet i fodbold i 2014 bliver gennemført, men indtil da skal du tage til hoteller i nærheden (se Hoteller) for business faciliteter.

Faciliteter for handicappede

Rio de Janeiro Santos Dumont Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter. 

Andre servicer

Du kan finde pengeinstitutter (Banco do Brasil, HSBC), vekselkontorer og hæveautomater spredt rundt om i terminalerne. Derudover kan du få adgang til internet via computerne på en af de internetcaféer.