Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen.

Bil og bus

Santos Dumont Lufthavn ligger kun to kilometer fra Rio de Janeiros centrum, lige ved Baia de Guanabara. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil, eftersom vejen langs denne bugt også løber forbi lufthavnen.   

Der er to busselskaber med forbindelser fra Santos Dumont Lufthavn. Det tager omkring tyve minutter at køre fra lufthavnen til strandene i Copacabana med Realtur busserne. Real Auto Ônibus pendulbusser afgår hver halve time til den centrale busstation i Rio de Janeiro, Galeão Lufthavn og byens sydlige forstæder til sin endestation Barra da Tijuca.

Biludlejning Rio de Janeiro Santos Dumont Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. To udlejningsfirmaer er til stede i Rio de Janeiro Santos Dumont Lufthavn: Avis og Hertz. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Der er holder taxaer uden for Ankomsthallen, hvor du køber en billet i en kiosk til en fast pris. En tur fra Santos Dumont til Ipanema koster omkring 30 real.

Lufthavnsparkering 

Der er et parkeringshus i nærheden af terminalen, og du kan også parkere din bil på en udendørsparkeringsplads. I alt er der plads til over tusind biler. Du kan få mere information om parkering i Rio de Janeiro Santos Dumont Lufthavn via Multipark hjemmeside eller gennem telefonnummer 0800 116 001 (kun i Brasilien).