Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Asunción Lufthavn. De nærmeste hoteller er Hotel Portal del Sol‎ (tlf.: +595(0)21 609 395), Hotel Ibis (tlf.: +595(0)21 620 1000), Hotel Westfalenhaus‎ (tlf.: +595(0)21 292 374) og ApartHotel Porta Westfalica‎ (tlf.: +595(0)21 298 906). Guarani Esplendor Hotel Asuncion‎ (tlf.: +595(0)21 452 099) er et businesshotel. For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

Der er en restaurant overfor toldvæsen og en anden én i afgangshallen. Der er også nogle cafeer, (snack) barer og butikker, herunder en toldfri butik og mange souvenirbutikker. Antallet er ikke overvældende.

Bagage

I den centrale hal er der skabe til at opbevare din bagage. Der er også en skranke til at deponere din bagage. For tabte genstande skal du henvende dig til informationsskranken.

Information

Der er en informationsskranke i både ankomst- og afgangshallerne til forespørgsler om Asunción Lufthavn, flytider og lufthavnsservice. 

Forretning 

Der er et lille mødelokale i nærheden af VIP Room, men Asunción Lufthavn tilbyder ikke nogen yderligere faciliteter til forretningsrejsende. Businesshotellerne i hovedstaden, herunder Guarani Esplendor Hotel (se Hoteller), tilbyder omfattende faciliteter til forretningsrejsende. 

Faciliteter for handicappede 

Asunción Lufthavn har rimeligt tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset toiletter og nogle steder på parkeringspladsen er reserveret til handicappede. 

Andre servicer

Du kan finde banker, vekselkontorer og hæveautomater spredt rundt om i terminalen. Der er også internetcaféer, og trådløst internet (Wi-Fi) er tilgængelig. Førstehjælpsstationen kan kontaktes gennem informationsskranken eller det generelle telefonnummer +595(0)21 213 012.