Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen. 

bil og bus

Asunción International Lufthavn ligger 9 kilometer nord for byens centrum i en forstad til Luque. Ved at udleje en bil kan du komme til lufthavnen fra byens centrum gennem Avenida España og Autopista al Aeropuerto Silvio Pettirosi, der, som navnet antyder, fører til lufthavnen.

Der er også en busservice mellem lufthavnen og Asuncións centrum, bybus 30-A. Turen til centrum tager omkring en time. Mange hoteller har pendulbusser, der kører dertil. 

Biludlejning Asunción Lufthavn

I ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranke. Fem udlejningsfirmaer er til stede i Asunción International Lufthavn: Avis, Budget, Hertz, National og Thrifty. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af de servicer EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Taxaer holder uden for ankomsthallen. Sørg for, at taxachaufføren slår taxameteret til. Hvis der ikke er noget taxameter i taxaen, eller hvis taxachaufføren nægter at bruge det, så sørg for at blive enige om prisen på forhånd. En tur med taxa fra lufthavnen til Asunción koster omkring US$ 16,00, og tager omkring 20 minutter. (Paraguays valuta er Guaraní, men taxachauffører tager nemt imod amerikanske dollars).

Lufthavnsparkering

Der er en parkeringsplads uden for terminalen. Vi fraråder, at du efterlader din udlejningsbil om natten.