Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Paramaribo Lufthavn eller endda i nærheden. Gode hoteller kan findes i Surinams hovedstad, herunder Courtyard by Marriott (tlf.: +597 459 708), Best Western Elegance Hotel (tlf.: +597 420 007) og Royal Torarica‎ (tlf.: +597 473500). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

Der er et begrænset antal butikker i Paramaribo Lufthavn: der er kun en toldfri butik. Der er også et lille spise- og drikkested. 

Bagage

Du kan ikke opbevare din bagage i Paramaribo Lufthavn. For tabte og fundne genstande kan du henvende dig til den generelle informationsskranke eller lufthavnssikkerhed. 

Information

Der er informationsskranke i den centrale hal til forespørgsler om Paramaribo Lufthavn og flytider. Det vil sige, hvis skranken er bemandet. 

Forretning

Der er ingen business faciliteter i Paramaribo Lufthavn. Til dette skal du henvende dig til business hotellerne i Surinams hovedstad (se Hoteller), som også tilbyder møderum og mødelokaler. 

Faciliteter for handicappede

Paramaribo Lufthavn har rimelig tilgængelighed for handicappede. Afgangs- og Ankomsthallerne findes i stueetagen.

Andre servicer

I det centrale hal er der en bank, hvor du kan veksle penge.