Transport

Lokal transport

Tog

Der er ikke (mere) tog i Surinam.

Bil og bus

Den internationale lufthavn ligger i betragtelig afstand fra Surinams hovedstad, 45 kilometer syd for Paramaribo. Lufthavnen er let tilgængelig med en udlejningsbil, fordi det ligger lige ud for Kennedy Motorvej, som fører til Paramaribo.

Der er også en busforbindelse mellem lufthavnen og Paramaribo, men busserne kun kører et par gange om dagen. Busselskab Le Grand Baldew (tlf.: +597 474 713) i Paramaribo opretholder en pendulbus service til lufthavnen.

Biludlejning Paramaribo Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Tre udlejningsfirmaer er til stede i Paramaribo Lufthavn: Avis, Budget og Europcar. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Ved flyankomster er taxaer til rådighed uden for terminalen. En tur med taxa fra lufthavnen til Paramaribo tager omkring en time og koster cirka 125 surinamsk dollar.

Lufthavnsparkering 

Der er en meget lille parkeringsplads uden for terminalen med plads til kun 12 biler. Du behøver ikke at betale for at parkere her.