Services

Servicer

Hoteller

Der er et hotel i Caracas Lufthavn, Eurobuilding Express (tlf.: +58(0)212 700 0700) lige overfor terminalen. Andre hoteller i nærheden af Caracas Lufthavn (og tæt på stranden) omfatter Marriott Hotel Playa Grande (tlf.: +58(0)212 535 2222), Hotel Miramar Suites (tlf.: +58(0)212 352 2414) og Hotel Ole Caribe (tlf.: +58(0)212 620 2000). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter 

Caracas International Lufthavn tilbyder et stort udvalg af restauranter, cafeer, (snack) barer og butikker. Der er toldfri butikker, mange souvenirbutikker og filialer af internationalt kendte mærker som Levi’s, Hugo Boss, Tommy og Timberland. Den internationale terminal har flere butikker og spisefaciliteter end indenrigsterminal.

Bagage

Bagagebokse og skranke til tabte og fundne genstande findes i begge terminaler. Du kan leje en drager, men sørg for at blive enige om en klar pris. 

Information

Både i Ankomst- og Afgangshallerne er det adskillige informationsskranker til forespørgsler om Caracas Lufthavn, flytider og lufthavnsservice. 

Forretning 

I terminalen er der kun basale faciliteter som fax, fotokopiering og internetadgang til rådighed (på Cantv kontor i den internationale terminal). Der er også forskellige VIP-lounges. Flere businessfaciliteter, herunder udlejning af møderum, tilbydes af Luxor Hotel (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede 

Caracas Lufthavn har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter og også lavtsiddende telefoner. Parkeringspladser er også blevet reserveret til handicappede, både på korttids- og langtidsparkeringspladsen.

Andre servicer

Både i indenrigs- og internationalterminalen er der banker, vekselkontorer og hæveautomater. I indenrigsterminalen er der også et lille posthus (med kurertjeneste). Computere med internetadgang er tilgængelige i ADV internetcaféer og på Cantv kontoret. Derudover er der rejsebureauer, et apotek og en Førstehjælpsstation. Trådløst internet (Wi-Fi) er kun tilgængelig i (eller i nærheden af) loungerne.