Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Caracas Lufthavn. 

Bil og bus

Caracas Lufthavn ligger 21 kilometer nordvest for byens centrum. Med en udlejningsbil er den venezuelanske hovedstad let tilgængeligt fra lufthavnen. Først skal du følge skiltene Autopista/Caracas (autopista er en betalingsvej). Dernæst kører du gennem to tunneller (Boquerón I og Boquerón II). Derefter holder du til venstre, når du kommer til den tredje tunnel (La Planicie), i retning mod Petare.

Busserne fra selskabet UCAM (tlf.: +58(0)212 352 4818) afgår fra busstationen, der ligger overfor de to terminaler, til Caracas centrum. Rejsetid er 40-50 minutter.

Biludlejning Caracas Lufthavn

Du kan udleje biler i Ankomsthallen i begge terminaler. I Caracas Lufthavn er der otte biludlejningsfirmaer til stede: tre internationale udlejningsfirmaer (Avis, Budget, Hertz), og fem lokale udbydere (Aco Alquiler, Amigo, Auto 727, Margarita Rental og Rojas). Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

For din egen sikkerheds skyld er det bedst at hyre en autoriseret taxa. Disse kan genkendes ved et registreringsnummer langs bilens side og ved førerens synlige identitetskort. I Ankomsthallen i begge terminaler er der en lysegul skranke fra Corporación Anfitriones, hvor du kan bestille en taxa. Du kan også gøre det online på hjemmesiden Taxi til Caracas. Regn med 30-60 minutter til at køre til Caracas centrum.

Lufthavnsparkering 

Der er parkeringsgarager og afdækket parkeringspladser i begge terminaler.