Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Addis Ababa Lufthavn. De nærmeste hoteller er Meridian Hotel (tlf.: +251(0)1 1661 5050) og Dreamliner Hotel‎ (tlf.: +251(0)1 1467 4000). De bedste hoteller er beliggende i den etiopiske hovedstads centrum, herunder Hilton Addis Ababa Hotel‎ (tlf.: +251(0)1 1517 0000), Sheraton Addis‎ (tlf.: +251(0)1 1517 1717) og Ghion Hotel‎ (tlf.: +251(0)1 513 222).

Butikker og restauranter

Der er et rimeligt antal restauranter, (snack) barer og butikker i Addis Ababa Lufthavn, men udbuddet er bestemt ikke overvældende. Husk også på, at de fleste spise- og drikkefaciliteter ligger bag ved toldkontoret. 

Bagage

Du har ikke mulighed for at opbevare din bagage i Addis Ababa Lufthavn. For tabte og fundne genstande skal du henvende dig til lufthavnens sikkerhedspersonale. Der er også maskiner til at få din bagage pakket ind i plastik.

Information

I den centrale hal er der en informationsskranke til forespørgsler om Addis Ababa Lufthavn, flytider og lufthavnsservice. Desuden har den Etiopiske Turistbureau en skranke i ankomsthallen.  

Forretning 

Der er ingen businessfaciliteter i Addis Ababa Lufthavn bortset fra grundlæggende faciliteter som fax, kopiering og internetadgang i VIP-loungen. Disse faciliteter kan findes på forretningshotellerne i den etiopiske hovedstads centrum, som Hilton og Sheraton (se Hoteller). De tilbyder for eksempel møderum og konferencelokaler. 

Faciliteter for handicappede 

Addis Ababa Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter. 

Andre servicer

Der er banker og vekselkontorer, men der er kun én pengeautomat (i ankomsthallen). Der er også en pengeautomat i den centrale hal, men rejsende fortæller, at det ofte er ude af drift. Der er også et postkontor. Førstehjælpsstationen kan kontaktes gennem en af telefonerne, som findes overalt i lufthavnen.