Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Addis Ababa Lufthavn.

Bil og bus

Lufthavnen ligger i Bole, 8 kilometer sydøst for Addis Ababas centrum, i udkanten af byen. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra centrummet af den etiopiske hovedstad, tager du Africa Avenue, sydøstlige retning, og fortsætter gennem Bole Road til lufthavnen. Fra andre distrikter kan du følge Ringvejen. Vejen og frakørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Der er ingen regelmæssig busforbindelse til Addis Ababa. Minibusser kører til hovedstaden, men de holder ikke foran terminalen. Hvis du går tværs over parkeringspladsen til hovedvejen, dér kan du stoppe en blå minibus. En tur til byens centrum tager omkring 30 minutter og koster 15 birr (den etiopiske valuta).

Biludlejning Addis Ababa Lufthavn

I ankomsthallen kan du finde skranker for biludlejningsfirmaer. Flere udlejningsfirmaer er til stede i Addis Ababas Lufthavn, herunder Alamo, Avis, Europcar, Hertz og Sixt. Du kan også leje en bil fra lokale leverandører gennem National Tour Operations eller rejsebureauer. 

Taxa

Der er mange taxaer uden for ankomsthallen. Nogle taxaer bruger en taxameter, men almindeligvis skal du forhandle om prisen. Sørg for at blive enige om en pris, inden du stiger ind i taxaen. En tur med taxa til Addis Ababas centrum koster omkring 60 birr.

Lufthavnsparkering 

Uden for terminalen er der en parkeringsplads til kort- og langtidsparkering.