Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Macao Lufthavn, men der er ét i lufthavnens indgangsvej, Golden Crown China Hotel (tlf.: +853(0)28 851 166). Andre hoteller i nærheden af lufthavnen omfatter Regency Hotel‎ (tlf.: +853(0)28 831 234), Grand Hyatt Macau Hotel‎ (tlf.: +853(0)28 681 234), Hotel Taipa‎ (tlf.: +853(0)28 821666) og Westin Resort Macau (tlf.: +853(0)28 871 111).

Butikker og restauranter

I Macao Lufthavn er der kun et begrænset antal af spise- og drikkefaciliteter. Der er kun to restauranter, én før og én efter toldvæsen. Desuden er kvaliteten dårlig. Selv om de kinesiske retter er fornuftige, må du hellere holde dig væk fra vestlige retter på disse restauranter. Antallet af butikker er også begrænset. Du vil finde en stor King Power Duty Free Shop.

Bagage

I Afgangshallen kan du finde bagagebokse, hvor du betaler 20 patacas for 24 timer. I Ankomsthallen er der en skranke til tabte og tabte genstande. 

Information

I den centrale hal er der en informationsskranke til forespørgsler om flytider og lufthavnsservicer. Men ikke alle medarbejdere taler flydende engelsk. 

Forretning

Lufthavnens Lounge tilbyder basale faciliteter som fax, fotokopiering og internetadgang. Du kan også foretage internationale opkald. Omfattende faciliteter udbydes af hoteller og kasinoer i Macao. Der er masser af muligheder for at udleje møderum og (undertiden kæmpestore) konferencelokaler.  

Faciliteter for handicappede

Macao Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer, toiletter og også lavtsiddende telefoner. 

Andre servicer

Der er adskillige banker, der ikke kun veksler penge, men også tilbyder andre finansielle tjenesteydelser. Vekslingskontorer kan findes både før og efter toldvæsen; hæveautomater er spredt rundt om i terminalbygningen. Der er også to rygeområder. Disse er specielle, da de ikke er trange små rum, som du finder i andre lufthavne; det er åbne områder, hvor røgen bliver fastholdt af et 'lufttæppe'.