Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Macao Lufthavn. 

Bil og bus

Lufthavnen ligger seks kilometer syd for Macaos centrum. Fra byens centrum kan du nemt komme til lufthavnen med en udlejningsbil via Ponte de Amizade og Avenida de Wai Long.

Der er adskillige busforbindelser, der udføres af firmaet Transport Macao (tlf.: +853(0)28 271 122) fra Macao til forskellige destinationer. Bus AP1 kører via Macaos centrum til den kinesiske grænse. Der er også regelmæssige busser til Cotai og Coloane. Minibusser følger en fast rute, men uden de obligatoriske stop. Chaufføren stopper, når du råber 'jau lok'.

Der er også langdistancebusser til byer i Kina, herunder Guangzhou og Dongguan.

Biludlejning Macao Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Kun to virksomheder er til stede i Macao Lufthavn: Avis og Happy-Rent-a-Car (også kendt som Happy Mokes).

Taxa

Du kan finde taxaer uden for Ankomsthallen. Stort set alle taxaer i Macao bruger et taxameter. Der er en lufthavnsgebyr på 5 patacas og chaufføren vil opkræve 3 patacas for bagage i bagagerummet. En tur med taxa til Macaos centrum koster 10-15 minutter og koster omkring 40-50 patacas. Chauffører accepterer også Hongkong dollars.

Lufthavnsparkering 

Der er parkeringspladser på begge sider af terminalen. På Nord eller Syd parkeringspladsen kan du parkere gratis.