Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse med lufthavnen endnu. Der arbejdes på en eksprestogforbindelse, som skulle være klar i oktober 2008, et år senere end det var planlagt. Togstationen er i terminalens kælderetage (Niveau -1). Jernbaneforbindelsen vil have forbindelse med Sukhumvit Line fra Skytrain i Bangkok.

Bil og bus

Der er flere tilkørselsveje, men de fleste mennesker tager til lufthavnen gennem Bangkok-motorvejen – Chon Buri. Frakørsel til lufthavnen er tydeligt angivet. I Thailand kører de i venstre side. 

Der er fire ekspresbusser (tlf.: +66(0)2 622 3000) til byens centrum. En billet koster 150 baht og busser afgår fra den første plan. Lufthavn Ekspres linje 1 kører til Silom Road, linje 2 til Khao San Road (rygsækrejsende-området), linje 3 til Central World gennem Sukhumvit Road og linje 4 til den centrale togstation Hua Lamphong gennem Victory Monument.

Desuden er der mange lokale busser, der forbinder lufthavnen med byen, men du skal først tage en pendulbus til Offentlig Transportcenter. Busser fra Transport Company (tlf.: +66(0)2 134 4097/8) også afgår derfra til andre destinationer, som Pattaya og Nong Khai.

Biludlejning Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn

I Ankomsthallen er der mange lokale og internationale biludlejningsfirmaer repræsenteret. Der er en hovedskranke for reservering. Udlejningsbiler ligger ved Offentlig Transportcenter ved indgangen til lufthavnen. Du kan også reservere en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Taxaer er uden for Ankomsthallen. En tur til centrum af Bangkok koster omkring 300 – 400 baht, plus en vejafgift på omkring 60 baht. Limousiner med chauffør kan reserveres ved skranken fra AOT (Lufthavne i Thailand, tlf.: +66(0)81 652 4444) i Ankomsthallen.

Lufthavnsparkering

Foran terminalen er der en parkeringsplads, der har to dele (A og B) for korttidsparkering. Området for langtidsparkering kan ses til venstre i lufthavnens indgang. På højre side af vejen til terminalen, er der et stort område, hvor de kan parkere gratis.