Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. Hotel Intercontinental (tlf.: +359(0)2 807 0707) ligger seks kilometer syd for lufthavnen og Sheraton Hotel (tlf.: + 359(0)2 981 6541) ligger i hjertet af Sofia. Begge hoteller har en gratis pendulservice fra lufthavnen. Pliska Hotel, 2 stjerner (tlf.: +359(0)2 971 1077) ligger langs den vigtigste vej til byens centrum, tæt på lufthavnen. For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Lufthavnen har et rimeligt udvalg af temmelig enkle arrangeret snackbarer og caféer. Der er et stort Taxfree område i Terminal 2. Der er også et fuldservice restaurant kaldet Da Vinci restaurant.

Bagage

Skranken for tabte og fundet genstande er i Terminal 1 (tlf.: (+3592) 937-2491).

Information

Du kan finde de generelle informationsskranker i begge terminaler, som også er tilgængelig gennem det almindelige telefonnummer.

Forretning

På anden sal af Terminal 2 er der et Business Class Lounge. Her kan du bruge fax, kopimaskine og læse internationale tidsskrifter og aviser. Der er også computere med internetforbindelse.

Faciliteter for handicappede

Den nye terminal har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset toiletter, elevatorer og telefoner. For assistance kan du kontakte den generelle oplysningskrank.

Andre servicer

Der er banker, vekselkontorer og en pengeautomat. Ved siden af United Bulgarian Bank ligger der også et postkontor. Førstehjælpsstationen er i stueetagen af Terminal 2. På anden sal af Terminal 2 er der udsigtsterrasser.