Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse med Sofia lufthavn.

Bil og bus

Lufthavnen ligger ti kilometer øst for centrummet af Sofia. Ikke alle destinationer på vejskiltene står på engelsk, men vejen fra lufthavnen til centrummet står på engelsk.

Terminal 2 er direkte forbundet med busstationen. Linje 84 kører hver 15 minutter til Orlov Most, som ligger tæt på byens centrum. Ruten går gennem busstationen ved Pliska Hotellet, rejsetiden tager omkring 20 minutter og billetten koster BGN 0,70. Du kan købe en billet ved skranken i busstationen. For store bagage skal du købe en ekstra billet.

Biludlejning - Sofia Lufthavn

I Ankomsthallen i Terminal 2 er der skranker for biludlejningsselskaber: Avis, Hertz, Sixt, Budget, Moto-Pfohe Rent-a-car og Tany Rent. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere biludlejningsselskaber i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen. Lufthavnen har gjort mange ting for at holde svigagtige taxachauffører væk. det anbefales at bruge OK Supertrans (tlf.: + 359(0)2 973 2121), dette selskab har en skranke i Ankomsthallen. En tur til centrummet af Sofia koster BGN 10.00.

Lufthavnsparkering

Du kan finde parkeringspladser tæt på terminalen. Der findes ikke særskilte steder for kort- og langtidsparkering. Priserne er BGN 2.00 for op til syv timer, BGN 18.00 for en hel dag og BGN 40.00 for fem dage. Under Terminal 2 er der også en underjordisk parkeringsplads med 4 niveauer.