Services

Servicer

Hoteller

Der er to hoteller i lufthavnen og begge er til rådighed med en gratis pendulbus. Hilton Paris Orly (tlf.: +33(0)1 4512 4512) og Ibis Orly (tlf.: +33(0)1 5670 5050). For yderligere hoteller og onlinereservationer kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med stor internet satser.

Butikker og restauranter

Der er et anstændigt udbud af barer og restauranter. Orly Øst har 13 barer og otte restauranter og Orly Syd har otte barer og to restauranter. I begge terminaler er der butikker, men Orly Øst har de største og mest varierede udbud.

Bagage

Med hensyntagen til sikkerheden kan du ikke opbevare bagage i lufthavnen. Et vindue for tabte og fundne genstande kan findes i Ankomsthallen i begge terminaler (Orly Syd tlf.: +33(0)1 4975 3410, Orly Øst, tlf.: +33(0)1 4975 4234).

Information

Der er generelle informationsskranker i begge terminaler. I Orly Syd kan du finde disse ved udgange C og H og på første sal i Hal B. I Afrejse Hall ved Orly Øst er der tre oplysningsstande og der er to i Ankomsthallen. Gratis kort over Paris er tilgængelig på alle disse steder. For mere information kan du også ringe til det generelle oplysningsnummer.

Forretning

Orly Øst har en stor business center (Center d’Affaires, tlf.: +33(0)1 4975 1233) med faciliteter til telefon, fax, kopiering og e-mail. Der er 16 mødelokaler, syv kontorer og en lounge til rådighed til udlejning. I terminalen Orly Syd er der tre større mødelokaler (max. 200 personer).

Handicappede

I parkeringshuse er der pladser forbeholdt handicappede. Desuden er der kørestolsramper og tilpasset elevatorer, toiletter og telefoner. For mere information og assistance går til den særlige skranke ved Udgang W i Orly Øst og ved Udgang E i Orly Syd.

Andre servicer

I begge terminaler er der banker, vekslingskontorer og pengeautomater. Førstehjælpsstationen er i Orly Øst.