Transport

Lokal transport

Tog

Der er to pendultog, der forbinder lufthavnen med Paris’ hurtigt regional metrosystem (RER). ADP-pendultoget kører til Gare d’Austerlitz (RER-linje C til St. Michel, Invalides og Porte Maillot). Orlyval-pendul forbinder lufthavnen med stationen Antony (RER-linje B til Denfert-Rochereau, St. Michel, Châtelet-les-Halles og Charles de Gaulle Lufthavn).

Bil og bus

Fra lufthavnen er der forskellige ruter til Paris, afhængig af din destination. Til Porte d’Orléans: Motorveje A6a, til Porte de Gentilly: Motorveje A6b, til Porte d’Italie: Nationalvej N7, til Charles de Gaulle Lufthavn: Motorveje A1, til Porte de Bagnolet: Motorveje A3.

Busstationen er tilgængelig fra begge terminaler ved en gratis pendulbus. Orlybus kører til metrostationen Denfert-Rochereau. Jetbus kører til metrostationen Villejuif-Louis Aragon. Pendulbusserne fra Air France stopper ved Porte d’Orléans, Gare Montparnasse, Duroc og Gare des Invalides. Desuden er der Lufthavn Pendul, som kører til hjertet af Paris, og der er også de sædvanlige bybusser, der kører til lufthavnen.

Biludlejning Paris Orly Lufthavn

I begge terminaler er der skranker til biludlejningsfirmaer Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt. Du kan også reservere en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere biludlejningsudbydere i ét tilbud. Motorcykler, også med en chauffør, er tilgængelige gennem Aerobikes (tlf.: +33(0)1 4075 1350).

Taxa

Taxaerne er uden for Ankomsthallen i begge terminaler. Prisen er omtrent € 25.00 til centrum af Paris. Rejsetid: Omtrent 30 minutter uden for myldretiden. Limousiner med chauffør til rådighed, gennem Lufthavns Limousine Service (tlf.: +33(0)1 4071 8462).

Lufthavnsparkering

Der er parkeringshuse for korttidsparkering ved begge terminaler (Orly Øst: P0, P2 og P5, Orly Syd: P1 og P3). Den første time koster € 2,90. Langtidsparkering er til rådighed på P4 og P7 (€ 1.60 pr. time). En gratis pendulbus kører fra disse parkeringspladser til terminalerne.