Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. For yderligere hoteller og onlinereservationer kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med stor internet satser.

Butikker og restauranter

Heraklion Lufthavn har et begrænset udbud af butikker og restauranter. Der er en restaurant (faktisk mere en snack bar) og der er fem caféer. Priserne er høje i både butikker og restauranter. 

Bagage

Du kan opbevare bagage ved indgangen af parkeringspladsen. Denne service er officielt åbent 24 timer om dagen, men det er ikke altid bemandet. Det er ikke en billig service: For at opbevare en gennemsnitlig størrelseskuffert, omkostninger kan sagtens være € 12.00 pr. dag.

Hvis din bagage er væk, indberet det straks til oplysningsskranken. Hvis du ikke gør det og efterlader kufferter, kan du ikke gøre krav på kufferten på et andet tidspunkt!

Information

Der er en informationsskranke i nærheden af bagageområde i Ankomsthallen (tlf.: +30(0)2810 397129).

Forretningen

Der er ingen kontorer og mødelokaler til leje til rådighed i Heraklion Lufthavn.

Handicappede

Lufthavnen har meget begrænsede faciliteter for handicappede. Der er ofte mange trapper og ved bagage afhentningen, er der kun ét toilet for handicappede. På anmodning kan handicappede få hjælp under ankomst og afgang, men det kunne arrangeres lettere med dit luftfartsselskab. 

Andre servicer

Heraklion Lufthavn er en lille lufthavn med mange faciliteter. Der er en bank og der er en pengeautomat.