Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen tog, der kører på Kreta.

Bil og bus

Lufthavnen ligger mindre end fem kilometer øst for Heraklion. Frakørsel til lufthavnen er på Makariou Dikeossinisweg. Mod vest fører den dig til Heraklion og mod øst forbindes vejen til motorvejen, der løber langs Kretas nordkyst og forbindes til de vigtigste turiststeder.

Bybus 78 kører til busstationen i Heraklion. Turen tager 20 minutter og koster € 0,75. Denne bus standser også ved det Arkæologiske Museum.

Biludlejning Heraklion Lufthavn

Der er skranker i Ankomsthallen for biludlejningsfirmaer Avis, Autohellas, Eurodollar, Hertz, Sixt og Travel Star. Du kan også reservere en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere biludlejning udbydere i ét tilbud.

Taxa

Taxaer kan findes foran Ankomsthallen og du kan tage til centrum af Heraklion for € 12.00. Sørg for at lave en klar aftale om prisen!

Lufthavnsparkering

Der er pladser for kort- og langtidsparkering tæt på terminalbygningen. I modsætning til den anden lufthavn på Kreta (Chania Lufthavn), der kun er betalingsparkeringspladser til rådighed.