Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men byen Korfu er tæt og der er utallige hoteller og feriesteder på hele øen, hovedsagelig på den nordøstlige kyst. Yngre mennesker tager især til Kavos i sydvest.

En business hotel i byen Korfu er Korfu Palace Hotel (tlf.: +30(0)2661 031749). For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser. 

Butikker og restauranter

Korfu Lufthavn er en lille lufthavn med begrænsede faciliteter. Der er et par snackbarer og caféer og også et par butikker, men priserne er høje.

Bagage

På travle dage (mandage og fredage) i højsæsonen (juli og august), skal du vente lang tid for din bagage, uden undtagelse skal du vente en time eller længere indtil din bagage er på bagagebåndet. Der er ingen faciliteter til at opbevare din bagage. For tabte og fundet genstande skal du henvende dig til informationsskranken.

Information

Der er en informationsskranke i Ankomsthallen. Skrankerne for flyselskaberne er kun åbne lige før og efter en flyvning.

Forretning

Der er ingen faciliteter for forretningsrejsende, faciliteter til møder, konferencer og anden forretningsservicer kan findes i Korfu Palace Hotellet (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Der er nogle få faciliteter for handicappede, såsom et tilpasset toilet og reserverede parkeringspladser.

Andre servicer

Der er hæveautomater, et vekslingskontor og en bank. Der er også et lille posthus.