Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen tog på Korfu.

Bil og bus

Der er kun en vej fra lufthavnen til byen Korfu.

Ved siden af Ankomsthallen er der en busstation, hvor busser afgår til busterminalen i byen Korfu og Platia Y Theotoki, som også kaldes San Roccoplein. Busser afgår fra stationen til mange destinationer på Korfu.

De fleste af busser, der kører i lufthaven er hyret af rejsearrangører. De fleste ferierejser, der bestilles på Korfu omfatter transport til hotellet. 

Biludlejning - Korfu Lufthavn

I Ankomsthallen er der skranker for biludlejningsselskaber, som omfatter de internationale selskaber: Budget, Hertz og Europcar. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud. 

Taxa

Taxaer holder uden for Ankomsthallen. Aftalt en pris inden du stiger ind i taxaen. Den normale pris for en tur til ferieboliger på den nordøstlige kyst af Korfu er omkring €30.00 og €10.00 til byen Korfu.

Lufthavnsparkering

Der er ikke tilstrækkelige parkeringspladser i lufthavnen: Omkring 120 i alt. Parkering på områder, hvor der er parkeringsforbud tolereres så længe det ikke er en hindring for trafikken, men husk på, at der er store turistbusser, der kører til og fra Korfu Lufthavn.