Milano lufthavn: Bergamo Lufthavn (Orio al Serio) (BGY)

Bergamo Lufthavn (Orio al Serio)

Bergamo Lufthavn (officielt Orio al Serio International Lufthavn) ligger 45 kilometer nordøst for Milano, tæt på byen Bergamo. Milano har to internationale lufthavne(Malpensa og Linate), men Bergamo spiller også en vigtig rolle for Milano.

Denne lufthavn er især anvendt af lavprisflyselskaber, hvor irske Ryanair er det vigtigste.

Lufthavnen har en terminal. I 2005 ekspederede næsten 4.5 millioner passagerer.

Adresse

Bergamo - Orio al Serio
SACBO Via Aeroporto 13
I-24050 Orio Al Serio
Italien

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: BGY
ICAO lufthavnskode: LIME

Kontakt

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. De nærmeste muligheder er Starhotel Cristallo Palace (tlf.: +39(0)35 311 211) og Hotel Piemontese (tlf.: +39(0)35 242 629). For yderligere oplysninger kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med stor internet satser.

Butikker og restauranter

Bergamo Lufthavn har en betydelig mængde af restauranter, vinbarer og butikker. Butikkerne er specialiseret i italiensk mode, luksusvarer og specialiteter fra Lombardiet-regionen. Der er også en toldfri butik. region.

Bagage

Du kan efterlade bagage i Ankomsthallen. For bagage for op til 25 kilo er prisen € 3.00 pr. dag og € 5.00 pr. dag for genstande, der vejer over 25 kilo. Denne service er leveret af Autostradale (tlf.: +39(0)35 318 472). For tabte og fundne genstande, ring til tlf.: +39(0)35 326 297 eller e-mail operativo@sacbo.it.

Information

General information om lufthavnen kan findes på skranken i Ankomsthallen (tlf.: +39(0)35 326 323). Dér er også en skranke for Bergamo turismebureauet. (tlf.: +39(0)35 320 402). Her kan du booke hotelværelser og købe et særligt turistkort, der giver dig rabat på offentlig transport og attraktioner i Bergamo.

Forretning

Bergamo Lufthavn har en VIP-Lounge, der er tilgængeligt for alle, med en pris på € 15.00. Hyppige flypassagerer kan bestille et VIP-kort, som giver fordele for ubegrænset adgang til VIP-Lounge, en parkeringsplads og rabatter på hotelværelser. VIP-kortet koster € 250 om året.

Et konferencerum kan også blive reserveret gennem den generelle telefon- eller faxnummer til lufthavnen. 

Handicappede

Bergamo Lufthavn er udmærket tilgængelige for handicappede. Der er kørestolsramper, telefoner til hørehæmmede og toiletter med handicapadgang. Synshandicappede kan finde deres vej med nødhjælpsveje. Der er parkeringspladser tæt på terminalen reserveret til handicappede. Du skal dog indberette selv på P2-skrankerne før du parkerer din bil.

Andre servicer

I terminalen kan du finde to banker, pengeautomater, vekslingskontorer og et postkontor. Der er også et lægekontor, et apotek og et rum for bøn.