Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men Pisa ligger så tæt på lufthavnen, at det ikke er et problem. Jolly Hotel Cavalieri (tlf.: +39(0)50 43290) og Hotel D'Azeglio (tlf.: +39(0)50 500 310) ligger i centrum af Pisa, to kilometer fra lufthavnen. For yderligere hoteller og onlinereservationer kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med stor internet satser.

Butikker og restauranter

Pisa Lufthavn har et smuk shoppingområde, som benævnes “La Corte”. Ud over de sædvanlige udbud af butikker, er der også et herre- og damefrisør. Der er en toldfri forretning udelukkende for passagerer, hensigtsmæssig kaldt “Free Shop”.

Du kan finde en bar og en pizza restaurant i hovedhallen. På det første niveau af terminalen kan du finde selvbetjeningsrestauranten Puccini. Desuden er der også et à la cart restaurant Mascagni.

Bagage

Du kan opbevare din bagage ved den generelle oplysningsskranke med en pris på € 7.00 pr. dag.

Information

Du kan finde genereloplysningsskranken i Ankomsthallen (tlf.: +39(0)50 849 300). Dér kan du også købe bus- og togbilletter. Turismeskranke er lige uden for Ankomsthallen (tlf.: +39(0)50 503 700).

Forretning

Pisa Lufthavn Business Center har et konferencerum (kapacitet på 50 personer) og to mindre mødelokaler. Du kan reservere disse rum på tlf.: +39(0)50 849200. Indehavere af Galileo Gold Card (€ 550 om året) får 25 % rabat.

Lufthavnen har to VIP-Lounge tilgængelige for business class-passagerer, indehavere af Galileo Gold Card eller til dem, der betaler en € 9,50 gebyr på Lufthavns Billetkontor. Denne lounge, der er på første sal, har også internet. 

Handicappede

Lufthavnen er meget tilgængelige for handicappede. Der er kørestolsramper og tilpasset toiletter og telefoner. Handicappede passagerer, der rejser alene kan få assistancen til flyvemaskinen. 

Andre servicer

Sidste øjebliksbilletter kan købes i lufthavnen (tlf.: +39(0)50 849404). Der er endda togbilletter til rådighed fra Gatwick Lufthavn til Victoria Station i London!

Lufthavnen har offentlige computere med internetforbindelse (Telelink Internet Kiosk). På første sal er der en bank (Cassa di Risparmio di Pisa), en kontantautomat og et postkontor. I “La Corte” shoppingområde er der vekslingskontor. 

Desuden er der en vaccination klinik i lufthavnen (tlf.: +39(0)50 43076).