Transport

Lokal transport

Tog

Togstationen er lige udenfor Afrejse Hallen. Der er direkte forbindelser med Pisa (enkeltbillet € 1,10) og Firenze (€ 5,10). Togbilletter sælges på oplysningsskranker i Ankomsthallen. Du kan finde køreplanen for tog på lufthavnens hjemmeside. 

Bil og bus

Pisa Lufthavn ligger direkte på motorvejen Firenze-Pisa-Livorno, frakørslen til A12 til Genova. A12 er igen i forbindelse med A11 til Firenze. Fordi lufthavnen ligger så tæt på byen, tager en tur til centrum af Pisa ikke mere end ti minutter. 

Biludlejning Pisa Lufthavn Galileo Galilei

Du kan leje en bil i Ankomsthallen med Auto Europa, Avis, Sixt, Easy Car, Europcar, Hertz, Thrifty eller Maggíore. Liberty Rent International er specialiseret i udlejning af luksus biler med en chauffør. Du kan også reservere en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere biludlejning udbydere i ét tilbud. 

Bybusser fra Compagnia Pisana Trasporti afgår hvert 20. minut til Pisa. Busser, som kører til Lucca stopper også i centrum af Pisa. En billet koster € 0,85 og er gyldig i en time i busnetværket. 

En særlig pendulbus til lufthavnen kører til SM Novella station i Firenze. Busserne afgår elleve gange om dagen fra 8:40 til 22:00.

Taxa

Taxaer holder uden for Ankomsthallen (tlf.: +39(0)50 541 600). En tur til Pisa koster mellem € 5.00 og € 7.00. I weekender og på helligdage er der et tillæg på € 2.00.

Du kan også dele en taxa med Pisa Taxi Samarbejde. Taxaen kører hver ti minutter og kan tage højst otte passagerer på en forudberegnet fast pris (til togstationen € 2,50 og til det skæve tårn i Pisa € 4.00). Den delte taxa holder lige uden for afgangen.

Lufthavnsparkering

Indendørsparkeringshuset for langtidsparkering kan også bruges af folk, der gerne vil hurtigt samle en person op eller sætte nogen af. Den første halve time er gratis. Indendørsparkeringshuset er tæt på Afrejse Hallen.