Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. Det nærmeste hotel er Sporthotel Penz (tlf.: +43(0)512 22514 0). For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Der er et begrænset antal snackbarer og cafeer i terminalen. Selvfølgelig er der en reel østrigsk bageri. Der er en Lufthavnsshop med aviser, blade, bøger og film og en toldfri butik.

Bagage

Der er en skranke for tabte og fundet genstande i Ankomsthallen. Der er også medarbejdere fra flere flyselskaber, som kan være nyttigt, hvis du har mistet noget under flyveturen.

Information

Der er en generel informationsskranke i terminalen, som også er tilgængelig gennem det almindelige telefonnummer, desuden kan du finde flere rejsebureauer i Ankomsthallen.

Forretning

Lufthavnen har begrænsede faciliteter for forretningsrejsende. Der er en VIP lounge, som du kan reservere gennem Marketing Department (tlf.: +43(0)512 22525 164). Pressekonferencer finder sted som regel i restauranten ‘Fliegerstüberl’ (tlf.: +43(0)512 22525 750).

Faciliteter for handicappede

For handicappede er der steder reserveret i parkeringspladsen, desuden er der en elevator for kørestolsbrugere, og der er tilpasset toiletter.

Andre servicer

Førstehjælp ydes af Tyrol Air Ambulance (tlf.: +43(0)512 22422). Der er en filial af Bank für Tirol und Vorarlberg og der er også hæveautomater.