Innsbruck lufthavn: Innsbruck Kranebitten Lufthavn (INN)

Innsbruck Kranebitten Lufthavn

Innsbruck Lufthavn er den største i den vestlige del af Østrig (Tyrol). Lufthavnen ekspederer mange rejsende, især i vintermånederne, da det er indgangen til vintersportsregionen.

Adresse

Tiroler Flughafenbetriebsgesellschaft m.b.H.
Fürstenweg 180
A-6020 Innsbruck
Austria

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: INN
ICAO lufthavnskode: LOWI

Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men en bus kører til togstationen i Innsbruck. Fra denne station er der tog, der kører til steder som Seefeld, St. Anton og Kitzbühel.

Bil og bus

Lufthavnen ligger direkte ad hovedvej A12, der går syd for Innsbruck. Frakørslen til lufthavnen er klart angivet (Innsbruck West/Flughafen). Fra Tyskland (grænseovergange Mittenwald/Scharnitz) skal du ikke betale en afgift, hvis du kommer til lufthavnen, så du tager frakørslen til Bundesstrasse 171 (Völs Kranebitten/Flughafen).

Bybus F kører hvert 15 minutter til Innsbruck Togstation. Billetter koster €1.50.

Biludlejning - Innsbruck Lufthavn

I stueetagen af parkeringspladsen 3, kan du finde skranker for biludlejningsselskaber: Denzeldrive (National/Alamo), Hertz, Avis, Budget, Sixt og Europcar. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen, der kan tage dig til centrummet af Innsbruck i 10-15 minutter og koster omkring €12.00. Lufthavnens hjemmeside har et overblik over taxapriser til andre destinationer.

Lufthavnsparkering

Der er to parkeringsarealer (P1 og P2) og en parkeringsplads. De første 30 minutter er gratis og efter det, betaler du €1.30 per time med et maksimum på €13.00 for den første dag. En uges parkering koster €57.00 og to uger koster €90.00.

Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. Det nærmeste hotel er Sporthotel Penz (tlf.: +43(0)512 22514 0). For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Der er et begrænset antal snackbarer og cafeer i terminalen. Selvfølgelig er der en reel østrigsk bageri. Der er en Lufthavnsshop med aviser, blade, bøger og film og en toldfri butik.

Bagage

Der er en skranke for tabte og fundet genstande i Ankomsthallen. Der er også medarbejdere fra flere flyselskaber, som kan være nyttigt, hvis du har mistet noget under flyveturen.

Information

Der er en generel informationsskranke i terminalen, som også er tilgængelig gennem det almindelige telefonnummer, desuden kan du finde flere rejsebureauer i Ankomsthallen.

Forretning

Lufthavnen har begrænsede faciliteter for forretningsrejsende. Der er en VIP lounge, som du kan reservere gennem Marketing Department (tlf.: +43(0)512 22525 164). Pressekonferencer finder sted som regel i restauranten ‘Fliegerstüberl’ (tlf.: +43(0)512 22525 750).

Faciliteter for handicappede

For handicappede er der steder reserveret i parkeringspladsen, desuden er der en elevator for kørestolsbrugere, og der er tilpasset toiletter.

Andre servicer

Førstehjælp ydes af Tyrol Air Ambulance (tlf.: +43(0)512 22422). Der er en filial af Bank für Tirol und Vorarlberg og der er også hæveautomater.

Kontakt

Kontakt

Adresse

Tiroler Flughafenbetriebsgesellschaft m.b.H.
Fürstenweg 180
A-6020 Innsbruck
Østrig

Telefon, fax, e-mail

Telefon: +43(0)512 22525 0
Fax: +43(0)512 22525 102
E-mail: info@innsbruck-airport.com

Lufthavnskoder

IATA lufthavnskode: INN
ICAO lufthavnskode: LOWI

Hjemmesider