Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men en bus kører til togstationen i Innsbruck. Fra denne station er der tog, der kører til steder som Seefeld, St. Anton og Kitzbühel.

Bil og bus

Lufthavnen ligger direkte ad hovedvej A12, der går syd for Innsbruck. Frakørslen til lufthavnen er klart angivet (Innsbruck West/Flughafen). Fra Tyskland (grænseovergange Mittenwald/Scharnitz) skal du ikke betale en afgift, hvis du kommer til lufthavnen, så du tager frakørslen til Bundesstrasse 171 (Völs Kranebitten/Flughafen).

Bybus F kører hvert 15 minutter til Innsbruck Togstation. Billetter koster €1.50.

Biludlejning - Innsbruck Lufthavn

I stueetagen af parkeringspladsen 3, kan du finde skranker for biludlejningsselskaber: Denzeldrive (National/Alamo), Hertz, Avis, Budget, Sixt og Europcar. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen, der kan tage dig til centrummet af Innsbruck i 10-15 minutter og koster omkring €12.00. Lufthavnens hjemmeside har et overblik over taxapriser til andre destinationer.

Lufthavnsparkering

Der er to parkeringsarealer (P1 og P2) og en parkeringsplads. De første 30 minutter er gratis og efter det, betaler du €1.30 per time med et maksimum på €13.00 for den første dag. En uges parkering koster €57.00 og to uger koster €90.00.