Services

Services

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men der findes hoteller inden for hotel distriktet i Funchal (vest for byen). For yderligere hoteller og onlinereservationer kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med store internetsatser.

Butikker og restauranter

Lufthavnen har et beskedent udbud af barer, restauranter og butikker. Dette omfatter Aldeasa Toldfri Butik i Afgangshallen. Desuden kan du købe lokale produkter (inklusiv vin).

På øverste etage, fra restauranten (Niveau 3), har du en smuk udsigt over fly. 

Bagage

Politistationen ved siden af terminalen fungerer også som kontor for tabte og fundne genstande (tlf.: +351(0)291 520 889). I stueetagen kan du placere bagage (pris: € 1,50 pr. dag).

Information

Madeira Lufthavn Informationsskranke kan fondes på Niveau 1 (Ankomsthallen). Der er et kontor fra Turisme Bureau i stueetagen (tlf.: +351(0)291 524 933) og et reservationsskranke fra Madeira Rural (for reservation af indkvarteringer på landskabet, tlf.: +351(0)291 520 868).

Forretning

Madeira Lufthavn har to VIP-lounges, én i stueetagen og én på Niveau 1. Lufthavnen tilbyder personlig ledsagelse til og fra lufthavnen. Den mest omfattende service koster € 100 (to personlige assistenter for en gruppe af maksimalt ti personer).

Handicappede

Der er tilpasset elevatorer og toiletter i terminalen for handicappede, men bortset fra dette er der begrænsede service for handicappede. Der er ingen elevatorer til at hjælpe handicappede ind og ud af lufthavnen.

Andre services

Der er Trådløst Internetadgang i lufthavnen. Der er to banker, et vekslingskontor og pengeautomater. Der er også et postkontor i Ankomsthallen.