Transport

Lokal transport

Tog

Ingen tog kører på Madeira.

Bil og bus

Lufthavnen ligger i nærheden af Santa Cruz, 16 kilometer fra Funchal. Der er en vej, der går fra hovedstaden til lufthavnen (Via Rápida). Transporttiden er cirka 15 minutter. I gennemsnit afgår hver time en bus fra lufthavnen til Funchal, Machico og Caniço. Lufthavnsbus har en forbindelse mellem lufthavnen og Praia Formosa (gratis for passagerer fra TAP, for andre rejsende € 4,00).

Biludlejning Madeira Lufthavn

I terminalen er der skranker for biludlejningsfirmaer Auto Jardim, Avis, Hertz, Drive, Europcar og Rodavante. Du kan også reservere en udlejningsbil på forhånd af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen. En tur til Funchal koster cirka € 25,00, til Garajau € 17,50 og til Machico € 10,00. Der er en ekstra afgift på 20 % om natten og om søndage og helligdage.

Lufthavnsparkering

Der er fem parkeringspladser i lufthavnen. For P1 betaler du € 0,60 for den første time, derefter € 1,00 pr. time. P2 koster € 0,50 pr. time eller € 11,00 pr. dag. For områder 5, 6 og 7 kan du parkere gratis i de første 45 minutter, derefter € 0,30 pr. time eller € 3,00 pr. dag.