Services

Servicer

Hoteller

Lufthavnen er tæt på Bratislava, hvor der er et stort udvalg af hoteller. Hvis du ønsker at overnatte tættere på lufthavnen, så er der to muligheder: City Hotel Bratislava (tlf.: +421(0)2 2060 6100) og det fashionable Hotel Kamila (tlf.: +421(0)2 4594 3611), der er etableret i et slot, det er ejet af den populære slovakiske skuespiller Kamila Magalova. For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Der er et begrænset udvalg af butikker, restauranter og barer. Panorama Restaurant (tlf.: +421(0)2 3303 5050) er en á la carte restaurant på anden sal af Afgangshallen.

Bagage

Der er en skranke for tabte og fundet genstande i Bagagehallen (tlf.: +421(0)2 3303 3389). Overfor Afgangshallen ved parkeringspladsen er der en skranke, hvor du kan opbevare din bagage.

Information

Der er en generel serviceskranke i Ankomsthallen. Desuden er der et kontor fra Bratislava Kultur og Informationsservice, hvor du kan reservere hoteller, og der er kort og brochurer for seværdigheder. Du kan også købe Bratislava City Card, som omfatter blandt andet, ubegrænset brug af offentlige transportmidler.

Forretning

Der er to VIP lounges med pladser til højst 20 og 50 mennesker, henholdsvis på Afgangshallens anden sal, men der er begrænset forretningsservicer såsom fax og kopi. Hotel Kamila (se Hoteller) har værelser til leje til seminarer og pressekonferencer og tilbyder også servicer såsom sekretærbistand og catering.

Faciliteter for handicappede

Lufthavnen er tilgængelige for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter. For assistance kan du gå til den generelle serviceskranke.

Andre servicer

Der er banker, vekselkontorer og hæveautomater, der er også betalingstelefoner. Førstehjælp er tilgængelig gennem den generelle serviceskranke i Ankomsthallen.