Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse med lufthavnen. En bus kører til togstationen i Bratislava.

Bil og bus

Lufthavnen ligger langs den vigtige motorvej D1. Du kan komme til centrummet af Bratislava i bil på 15 minutter (det tager lidt længere om morgenen og i myldretiden om aftenen). Frakørslen til lufthavnen (‘Letisko’) er tydeligt angivet.

Buslinje 61 kører hvert 10 eller 20 minutter til togstationen i Bratislava. Billetter er kun tilgængelige gennem billetautomaten. Turen til centrummet tager omkring en halv time. Fra togstationen er der gode sporvogns- og busforbindelser til resten af byen, herunder til den vigtigste busstation Bratislava AS Mlynské Nivy, trolleybus 210.

Terravision (tlf.: +421(0)2 3303 3324) opretholder en direkte forbindelse med Wiens bycentrum, denne bus kører fra stoppestedet foran Afgang C.

Biludlejning - Bratislava Lufthavn

I Ankomsthallen er der skranker for biludlejningsselskaber: Avis, Hertz, Europcar og Sixt. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer uden for Ankomsthallen opkræver høje priser for en tur til Bratislava. Det er bedre at bestille en taxa på telefon (tlf.: +421(0)2 4444 1111), så betaler du Skk 200-350, afhængigt af mængden af trafik og tidspunkt.

Lufthavnsparkering

Korttidsparkering er i parkeringspladsen foran terminalen og koster Skk 60 per time. Der er kun pladser til 500 biler. Der er billigere parkering i parkeringspladsen P2 og koster Skk 300 per dag, Skk 800 per uge. En pendulbus kører mellem denne parkering og terminalen. Du kan reservere en parkeringsplads (tlf.: +421(0)2 4857 6261).