Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Ljubljana Lufthavn. Den nærmeste indkvarteringsmulighed er den simple Hotel Penzion Jagodic‎ (tlf.: +386(0)4 252 1333). Ljubljanas centrum tilbyder et stort udvalg af hoteller, herunder Grand Hotel Union Business (tlf.: +386(0)1 308 12 70), Ahotel Ljubljana (tlf.: +386(0)1 429 1598) og det attraktive Antiq Hotel (tlf.: +386(0)1 421 3560). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

I den nybyggede Commercial Hal finder du et stort antal restauranter, cafeer, (snack) barer og butikker. Ud over de sædvanlige toldfri artikler, kan du også købe traditionelle slovenske produkter.

Bagage

Du kan ikke opbevare din bagage i Ljubljana Lufthavn. For information omkring tabte genstande, henvender du dig til lufthavnens politi. Du kan også få din bagage pakket ind i plastik. 

Information

I Afgangshallen er der en informationsskranke til forespørgsler om Ljubljana Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer. I Ankomsthallen finder du adskillige rejsebureauer og Turistbureauet. 

Forretning 

Ljubljana Lufthavn har en Business Lounge, en VIP Lounge, et stort mødelokale og et konferencelokale. Mere information og reservationer gennem telefonnummer +386(0)4 2061 414.

Det er foreslået at bygge en stor virksomhedspark og konferencecenter (Aeropolis) nord for lufthavnen, men det står absolut ikke klar, hvornår disse planer vil blive ført ud i livet. 

Faciliteter for handicappede

Ljubljana Lufthavn har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter og også lavtsiddende telefoner.

Andre servicer

Du kan finde banker, vekselkontorer og hæveautomater spredt rundt om i terminalerne. Førstehjælpsstationen kan kontaktes gennem telefonnummer +386(0)4 2061 641. Der er også legepladser, massageklinikker og trådløst internet (Wi-Fi) er gratis. Derudover er der nogle internetkiosker.