Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Ljubljana Lufthavn. Det foreslås dog, at bygge en togforbindelse både til hovedstaden og Kranj.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 26 kilometer nord for Ljubljana og er let tilgængelig med udlejningsbil. Lufthavnen ligger langs motorvejen A2 (E61) fra Ljubljana til Kranj. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Der er busforbindelser mellem busstationen i lufthavnen og Ljubljana og Kranj. Der er også en pendulbus, der bringer dig hurtigere til den slovenske hovedstads centrum. 

Biludlejning Ljubljana Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Otte udlejningsfirmaer er til stede i Ljubljana Lufthavn: Atet, Avant, Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz og Sixt. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Taxaer (tlf.: +386(0)59 060 777) holder foran Ankomsthallen. En tur med taxa til Ljubljanas centrum er dog ikke billig: regn med at betale mindst 45 euro. De aktuelle priser kan findes på hjemmesiden for Lufthavn Taxi, hvor du også kan booke en taxa. 

Lufthavnsparkering

Parkeringshus P1 ligger overfor terminalen. Du betaler omkring 2 euro per time. For langtidsparkeringspladsen -udendørsparkeringspladsen- betaler du 10 euro om dagen for de første 3 dage, og derefter 5 euro per dag.