Services

Service

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. Der er en skranke for reservationer af hoteller i Terminal 2. For flere hoteller og onlinereservationer kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med store internetsatser.

Butikker og restauranter

Du kan finde toldfri butikker i Centro Commercial i Afgangshallen i Terminal 2. Disse har meget travlt, især i den travle sæson. For mere rolige barer og restauranter med mere af en spansk atmosfære går til Terminal 1. Du kan også finde enkelte stående butikker her.

Bagage

Lufthavnen har ikke nogen faciliteter til opbevaring af bagage. Hvis din bagage bliver væk er der en skranke for tabte bagage i Terminal 1.

Information

Der er informationsskranker i begge terminaler. Ansatte er let genkendelige i deres mynte grønne jakker.

Forretning

Lufthavnen har ikke et business center. Der er VIP-lounges med telefon, fax og e-mail-kapacitet til rådighed. Costa del Sol VIP-lounge (tlf.: +34(0)95 - 2048823) kan lejes for forsamlinger eller konferencer. Du kan finde denne i Terminal 2 samt Europa VIP-lounge (tlf.: +34(0)95 - 2048854).

Handicappede

Der er parkeringspladser reserveret til handicappede i terminalerne. Alle flyselskaber hjælper handicappede når det er nødvendigt. Togstationen er kun tilgængelig ved trapper. 

Andre service

Lufthavnen har en lægecenter, et apotek, en stilheds center (rummet for bøn) og forskellige rejsebureau skranker.

Udstillinger

Der er et udstillingsrum kaldet Sala de Exposiciones i hallen, der forbinder Terminal 1 og 2. Officielt er rummet for den første direktør for lufthavnen, Didier Daurat. Udstillingerne af lokale kunstnere skifter hver måned. Så, hvis du allerede har været i Malaga Lufthavn, er udstillingen stadig værd at se. Åbningstider: 10:00 – 13:30 og 17:00 – 21:00.

Yderligere huser Malaga Lufthavn National Luftfart Museum, hvor en oversigt over spanske luftfartsmyndigheder er givet. I haven er der en original Beechcraft B-18. Museet har kun skala modeller. Desuden er der motorer og andet udstyr fra begyndelsen af luftfarten indtil nu, herunder tøj for piloter, masker og gamle reklameplakater for luftfartsselskaber.