Transport

Lokal transport

Tog

Malaga Lufthavn har en togstation med direkte forbindelser til Malaga, Torremolinos og Fuengirola. Der er planer om at udvide jernbaneforbindelsen videre mod vest så Marvella også vil være tilgængelige med tog. Men planerne vil ikke blive realiseret indtil 2012.

Togstationen er uden for Afgangshallen og er tilgængelige gennem fodgænger broen (fem-ti minutter til fods). Der er kun maskiner for at købe billetter. Ikke køre med tog uden billet fordi bøden er ti gange den normale pris. For mennesker, der har svært ved at gå, er stationen vanskeligt at få adgang til.

Bil og bus

Malaga og Marbella er også tilgængelige fra vejen N-340. Billige pendulbusser for turister afgår fra Terminal 1. I højsæsonen (sommer) bussen afgår til Malaga hver halve time og hver 45 minutter til Marbella.

Lufthavnen er også tilgængelige fra den vigtigste vej E-15, der går langs kysten. Malaga Lufthavn er klart angivet på vejskilte.

Biludlejning Malaga Lufthavn

Der er ingen mangel på biludlejningsfirmaer, der er omkring 20. Derfor har du et valg fra billige til dyre. Du kan finde lejeskranker i “kælderen” i Terminal 2, en etage lavere end Ankomsthallen. Du kan også reservere en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Her er en indikation af taxasatser (pr. dag) til kendte steder langs Costa del Sol: Torremolinos € 9,00, Malaga € 12,00, Fuengirola € 23,00, Marbella € 47,00. Priserne er højere om aftener og nætter. Taxasatserne er angivet på store brune skilte.

Lufthavnsparkering

Parkeringsgarager P-T1 (langtidsparkering) og P-T2 (korttidsparkering) ligger ved terminalerne, men de er ikke særlig stor. Derfor er der en ny parkeringsplads, P3, som ligger lidt længere væk. Der er gratis pendulbus derfra til terminalerne. P3 ligger ud for den fremtidige terminal 3, som bliver bygget i dette øjeblik.

500 meter fra lufthavnen er der HolidayCarHire parkeringsplads med vagter og overvågning. Der er også en gratis pendulservice til lufthavnen.