Services

Servicer

Lufthavnsparkering

Transporten mellem parkeringsfaciliteterne og terminalen står en pendulbus for. Der er flere slags parkeringspladser til rådighed, både for langtids- og korttidsparkering. Silver Zone Car Park til langtidsparkering. Premier Car Park er i nærheden af terminalen. Møde og Hilse og Hurtigt afhentningsområde er perfekt til at sætte passagerer af og samle dem op. Short Stay er til korttidsparkering (til 24 timer). Ud over dette er der specielle servicer til at parkere din bil hurtigt. Det er muligt at bestille din parkeringsplads online. For mere information om parkering eller bestilling af en parkeringsplads, send venligst en e-mail eller kontakt tlf.: +44 (0)0871 334 4450.

Hoteller

Meadow Cottage bed and breakfast er kun et par minutter væk fra lufthavnen. For flere hoteller og onlinereservationer, besøg venligst Booking.com. Denne hjemmeside tilbyder mange hoteller til konkurrencedygtige (internet) priser.

Butikker og restauranter

Før og efter toldbehandlingen finder du valgmuligheder inden for butikker, restauranter, barer og fastfood.

Bagage

Det er muligt at leje en porter og indpakke din bagage. For tabte og fundne genstande, ring venligst til lufthavnens generelle informationsnummer (tlf.: +44 (0)871 334 4444). Du kan også spørge om mistet bagage online.

Information

Der er en informationsskranke, i midten af terminalen i stueetagen, hvor du kan få information om lufthavnen og tidsplaner.

Forretning

I lufthavnen er der flere mødelokaler til leje. Fire kontorer og mødelokaler med udvidet service: Fax, tv-skærme og catering (tlf.: +44 (0)871 334 4444). En lounge er til rådighed i afgangshallen. Servisair Executive Lounge tilbyder en Wifi forbindelse, tv, telefon og mange andre servicer.

Adgang for handicappede

Handicappede passagerer kan sættes af og samles direkte foran lufthavnens indgang. Der er også særligt reserverede parkeringspladser. Ud over dette har lufthavnen kørestolsramper, kørestole, blindeskrifttegn og tilpasset toiletter. For mere information om disse faciliteter (tlf.: + 44 (0)871 334 4444).

Andre servicer

Inde i terminalen er der vekselkontorer, en postkasse og pengeautomater. FlyTru sikkerhed er en tjeneste (GBP 3,95) til at passere hurtigere gennem lufthavnens sikkerhed.